Sidste frist for tilmelding er overskredet så der er desværre lukket for online tilmelding.

Tilmelding til 'Ordblinde i engelskundervisningen - Randers VUC'


Sted: Randers VUC, Nålemagervej 110, 8920 Randers NV

Starter: 15-09-2021 kl. 13:00
Slutter: 15-09-2021 kl. 16:00
Tilmeldingsfrist: passeret

Beskrivelse af aktivitet

Beskrivelse af kurset:
Kurset giver engelsklæreren et indblik i, hvilke udfordringer ordblinde kan have i engelskundervisningen, og hvordan man som engelsklærer bedst kan hjælpe ordblinde elever i den almindelige undervisning.

Indhold:
Hvad vil det sige at være ordblind, og hvorfor kan engelsk være en stor udfordring for ordblinde elever, vil være spørgsmål der bliver berørt i første del af kurset. Dernæst vil det blive præsenteret hvilke hjælpemidler ordblinde elever har adgang til, samt hvordan disse hjælpemidler fungerer. Den sidste del af kurset kommer til at handle om stiladsering og rettestrategier i forbindelse med det skriftlige arbejde, samt hvordan man bedst kan hjælpe ordblinde i den almindelige engelskundervisning

Arbejdsform:
Oplæg med teori og rammer, præsentation af materialet, samt små øvelser og opgaver, der peger direkte frem mod konkret brug i undervisningen.

Undervisere:
Mikkel Gade, underviser og læsevejleder på Aalborg Katedralskole
Lone Jønk, underviser og læsevejleder på VUC Nord samt formand for Læse- og matematikvejlederforeningen for ungdoms- og videregående uddannelser

Pris:
850,- for medlemmer
1250,- ikke-medlemmer

Tilmeldingsgebyret refunderes ikke efter tilmeldingsfristen.
OBS! Hvis du ikke ønsker fakturaen sendes til dig privat, skal du huske at skrive din skoles navn, CVR og EAN-nummer i feltet "Bemærkning".

Afmelding:
Ved afbud / afmelding efter tilmeldingsfristen opkræves fuld deltagerbetaling

Kontakt: Rasmus Kværndrup Andersen: rasmus6046@gmail.com