Sidste frist for tilmelding er overskredet så der er desværre lukket for online tilmelding.

Tilmelding til 'Eksotiske destinationer og spændende sejladsoplevelser på Verdenshavene'

Sted: Sejlsportscenteret, Ester Aggebosgade 80, 8000 Aarhus C.

Starter: 18-02-2020 kl. 19:00
Slutter: 18-02-2020 kl. 22:30

Som bekendt er parret mest til høje breddegrader, men Troperne har også budt på unikke oplevelser. Patagonien, Alaska, Falklandsøerne, Påskeøen, Gambier Islands og Hawaii er nogle af de steder de vil berette om i deres billedforedrag. Men der er sikkert også andre destinationer, der vil snige sig med i aftenens beretning.

Foredraget foregår på Sejlsportscenteret i Aarhus - vedr. parkering: Aarhus Internationale Sejlsportscenter råder kun over parkeringspladser til egne lejere samt handicapparkering. Der henvises derfor til offentlige p-pladser ved Kystpromenaden 7-9 (3-timers parkering) eller hos Q-park i Z-Huset, Ester Aggeboesgde 8. Herfra er der kun få minutters gang til Sejlsportscentret.

Indgang: 20 kr.