Tilmelding til 'Årskursus og Generalforsamling Jorden rundt på to dage (Fredag)'

Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg

Starter: 20-11-2020 kl. 09:00
Slutter: 20-11-2020 kl. 15:00
Tilmeldingsfrist: 07-10-2020 kl. 23:45

Kursusudbyder:

Du tilmelder dig nu deltagelse i årskurset kun fredag d. 20. november 2020 uden overnatning:
Pris DKK 1.500, - for medlemmer
Pris DKK 2.000, - for ikke-medlemmer

Tid og sted:
Fredag d. 20. november kl. 09.00 - 15.00 (tiden er foreløbig)
Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg
*de anførte priser ovenfor er inkl. moms og inkl. forplejning (1 vand under frokosten samt 2-3 glas vin under middagen)

Tilmelding: Senest onsdag d. 7. oktober 2020 på foreningens hjemmeside: www.engelskforeningen.dk for ikke medlemmer.
Medlemmer skal tilmelde sig via deres medlemslogin.
Tilmeldingsgebyret refunderes ikke efter tilmeldingsfristen.
Hvis du tilmelder andre end dig selv, skal du huske at skrive navn på personerne i "Bemærkninger"

OBS! I feltet "Bemærkning" noteres hvem fakturaen skal sendes til, hvis du ikke selv skal betale.
Husk at oplyse EAN nummer.

Allergener eller andre behov for hensyn i forhold til mad og drikke bedes oplyst ved tilmelding.

Yderligere information: Hold øje med foreningens hjemmeside og Facebook-side.

Kontakt: Bodil Aase Frandsen Schmidt, Esbjerg Gymnasium, baf@egonline.dk

OBS! Vi er selvfølgeligt opmærksomme på den aktuelle situation omkring Covid-19 og holder øje med myndighedernes retningslinjer og vejledninger og årsmødet afholdes så alle krav om afstand osv. overholdes.

Foreløbig program:

Fredag d. 20. november 2020

07.00 – 09.00 Morgenmad

09.00 – 10.00 Kim Ebensgaard, KU: A Cultural-Linguistic Take on Loanwords and Grammar in Southeast Asian English(es). Taking its starting point in Cultural Linguistics – the study of the interplay between language and cultural conceptualizations of the world – this presentation discusses the interplay between grammar and loanwords in Singaporean and Malaysian English(es). More specifically, using corpus-linguistic data and methodology, we explore how the underlying cultural worldview associated with loanwords from local languages interplay with the functions of grammatical constructions in these two varieties of English.

10.00 – 10.30 Pause inkl. evt. udtjekning

10.30 – 11.30 Niels Bremnes, lektor. AU: Det moderne Indien - ideer til undervisning. Det moderne Indien giver rige muligheder for at dykke ned i historiske og aktuelle emner af vidtrækkende betydning. Blandt disse er den indiske kamp for uafhængighed, verdens største demokrati, udviklingsproblematikken, Indiens transformation til IT-kraftcenter og ’emerging market’, og populistisk identitetspolitik. Engelsksprogede indiske medier er lettilgængelige, og historisk kildemateriale kan også tilgås på nettet.

11.30 – 12.30 Frokost

12.30 – 13.30 Karen Bente Holmgaard, lektor, Mariagerfjord Gymnasium: South Africa then and now. Alt blev ikke med et trylleslag problemfrit efter Mandelas løsladelse og senere præsident-indsættelse. Landets nuværende problemer er komplekse, men har som oftest rod i historien. Med afsæt i landets historie gennemgås muligheder for at arbejde med en nutidig vinkel i undervisningen.

13.30 – 13. 45 Pause

13.45 – 14.45 John Lennard: Mødet med det globale