Tilmelding til 'Svanens Middelhavstogt '

Sted: Gilleleje Sejlklub

Tid: 01-04-2020 kl. 19:00

Et togt som oprindeligt var planlagt til kun at skulle omhandle sejlads i det nordlige Middelhav i 2017, efter turen ned gennem Europas floder og kanaler i 2016.
Planer er som bekendt til at ændre, og det blå Middelhav lokkede med nye eventyr, så det endte med sejlads langs den Italienske vestkyst, gennem Messinastrædet ind i det Ioniske Hav til Korfu, gennem Korinthkanalen, til Aegina hvor Svanen overvintrede 2017/18.
I 2018 fortsatte vi sejladsen rundt blandt de Saroniske øer til Kykladerne, rundt om Peloponnes og op til Preveza øst for Lefkas, hvor Svanen overvintrede 2018/19.
I 2019 sejlede vi via det sydlige Italien til Sicilien, Malta, Gozo tilbage gennem Messinastrædet ud til de Lipariske øer nord for Sicilien, herfra til Elba og Korsika og tilbage til Port Napoleon i Sydfrankrig.
Vi fortæller om vores oplevelser undervejs, lidt om båden og det praktiske, krydret med billeder til inspiration for dem som går med drømmen at smide trosserne og tage på eventyr.
Kim og Lene
S/Y Svanen, Holbæk