Der er 33 ledige pladser.

Tilmelding til 'Brug undergrundsdigte og podcasts i din undervisning - Risskov Gymnasium'


Sted: Risskov Gymnasium, Tranekærvej 70, 8240 Risskov.

Starter: 21-10-2020 kl. 12:15
Slutter: 21-10-2020 kl. 15:15
Tilmeldingsfrist: 23-09-2020 kl. 23:45

Beskrivelse af aktivitet

På workshoppen arbejder vi i dybden med didaktisering af udvalgte tekster fra per- formancekunstnerne Hollie McNish, Kate Tempest, Amaal Said og Toby Thompson samt ‘Have You Heard Georges Podcast’ (#HYHGP) af digteren George the Poet.
Digterne stiller skarpt på en lang række af de sociale problemstillinger, der rører sig i Storbritannien netop nu og kan derfor skabe indgangsvinkler til en lang række temaer og sproglige udfordringer. I sine Instagramdigte skriver Hollie McNish bramfrit og tilgængeligt om kvinder, køn og seksualitet; Kate Tempest takler krig, vrede og social uretfærdighed; mens Toby Thompson og Amaal Said behandler emner som ensomhed, identitet og stereotyper. #HYHGP fra George the Poet er et genredefinerende sproglaboratorium, der remixer personlige fortællinger med rap, performance poetry, litteratur og social indignation. Efteruddannelse er kun relevant, når den kan anvendes direkte i din egen undervisning. Målet med denne workshop er derfor at få den faglige inspiration ind under huden. I løbet af dagen vil du udvikle, afprøve og reflektere over materiale, øvelser og metoder, som kan bringe de fem kunstnere i spil med dine egne klasser og med blik for din skoles elevsammensætning. Workshoppens indhold og arbejdsformer er altså tænkt praksisnært, og relevans er det vigtigste succeskriterium for dagens forløb.

Underviser
Morten Mølgaard Pedersen, cand. mag. i dansk og engelsk og forfatter til undervisningsbloggen Inkshed.dk

Pris:
500,- for medlemmer
850,- ikke-medlemmer
Tilmeldingsgebyret refunderes ikke efter tilmeldingsfristen.
OBS! Hvis du ikke ønsker fakturaen sendes til dig privat, skal du huske at skrive din skoles navn, CVR og EAN-nummer i feltet "Bemærkning".

Afmelding:
Ved afbud / afmelding efter tilmeldingsfristen opkræves fuld deltagerbetaling.

Deltager oplysninger