Tilmelding til 'Årskursus og Generalforsamling Jorden rundt på to dage (Torsdag)'

Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg

Starter: 19-11-2020 kl. 10:00
Slutter: 19-11-2020 kl. 20:00
Tilmeldingsfrist: 07-10-2020 kl. 23:45

Kursusudbyder:

Du tilmelder dig nu deltagelse i årskurset kun torsdag d. 19. november 2020 uden overnatning:
Pris DKK 1.500, - for medlemmer
Pris DKK 2.000, - for ikke-medlemmer

Tid og sted:
Torsdag d. 19. november fra kl. 10.00 - 21.00 (tiden er foreløbig)
Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg

*de anførte priser ovenfor er inkl. moms og inkl. forplejning (1 vand under frokosten samt 2-3 glas vin under middagen)

Tilmelding: Senest onsdag d. 7. oktober 2020 på foreningens hjemmeside: www.engelskforeningen.dk for ikke medlemmer.
Medlemmer skal tilmelde sig via deres medlemslogin.
Tilmeldingsgebyret refunderes ikke efter tilmeldingsfristen.
Hvis du tilmelder andre end dig selv, skal du huske at skrive navn på personerne i "Bemærkninger"

OBS! I feltet "Bemærkning" noteres hvem fakturaen skal sendes til, hvis du ikke selv skal betale.
Husk at oplyse EAN nummer.

Allergener eller andre behov for hensyn i forhold til mad og drikke bedes oplyst ved tilmelding.

Yderligere information: Hold øje med foreningens hjemmeside og Facebook-side.

Kontakt: Bodil Aase Frandsen Schmidt, Esbjerg Gymnasium, baf@egonline.dk

OBS! Vi er selvfølgeligt opmærksomme på den aktuelle situation omkring Covid-19 og holder øje med myndighedernes retningslinjer og vejledninger og årsmødet afholdes så alle krav om afstand osv. overholdes.

Foreløbig program:

Torsdag d. 19. november 2020

09.30 – 10.00 Ankomst og rundstykker/kaffe
Indkvartering sker først efter kl. 14.

10.00 – 10.15 Velkomst og praktisk information

10.15 – 11.15 Nyt fra fagkonsulenten, Anna Holm Grønlund

11.15 – 11.30 Pause

11.30 – 12.30 Hanne Tange, lektor. AAU: From international-ness to interculturality – understanding cultures in the 21st century. Intercultural competence has been linked to foreign language learning, study abroad, international schools and events. This reflects an understanding of intercultural communication as interaction across national and linguistic borders. But how accurate is this in a world connected through migration, technology, transnational cultures and movements? ‘Interculturality’ suggests that we accept ‘being intercultural’ as normal to a growing number of people. This enables us to ‘do’ intercultural communication at home, learning from diversity found in our classrooms, families and local communities.

12.30 – 13.30 Kirsti Hogstad, lektor, VUC FYN: New Zealand. Hvor meget skal man vide om et land for at føle sig sikker i at undervise i det? Formålet med dette oplæg er at gøre jer interesserede i og i stand til at bruge New Zealand som ”andre engelsksprogede regioner” ved at give et indblik i landets unikke kultur og problemerne under den smukke overflade. Oplægget er en blanding af præsentation og ”hands on” småopgaver som inspiration til undervisningen ved brug af Systimes iBog New Zealand, som indeholder øvelser af forskellig art, interviews, fiktions- og ikke-fiktionstekster, samt tips til diverse hjemmesider, hvor man kan informere sig yderligere.

14.30 – 15.00 Pause og evt. indkvartering

15.00 – 16.00 Frits Andersen, professor, AU: Transnational

16.00 – 17.30 Fri

17.30 – 18.00 Engelsklærerforeningens store pakkeleg. Medbring en indpakket brugt bog. Forlagene vil også sponsorerer et par bøger.

18.00 – 19.30 Generalforsamling
Se indkaldelse i Anglo Files, på hjemmesiden og på sociale medier

19.30 - Middag og hyggeligt samvær