Tilmelding til 'Årskursus og Generalforsamling Jorden rundt på to dage (Torsdag)'

Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg

Starter: 19-11-2020 kl. 10:00
Slutter: 19-11-2020 kl. 20:00
Tilmeldingsfrist: 07-10-2020 kl. 23:45

Kursusudbyder:

Du tilmelder dig nu deltagelse i årskurset kun torsdag d. 19. november 2020 uden overnatning:
Pris DKK 1.500, - for medlemmer
Pris DKK 2.000, - for ikke-medlemmer

Tid og sted:
Torsdag d. 19. november fra kl. 10.00 - 21.00 (tiden er foreløbig)
Sted: Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg

*de anførte priser ovenfor er inkl. moms og inkl. forplejning (1 vand under frokosten samt 2-3 glas vin under middagen)

Tilmelding: Senest onsdag d. 7. oktober 2020 på foreningens hjemmeside: www.engelskforeningen.dk for ikke medlemmer.
Medlemmer skal tilmelde sig via deres medlemslogin.
Tilmeldingsgebyret refunderes ikke efter tilmeldingsfristen.
Hvis du tilmelder andre end dig selv, skal du huske at skrive navn på personerne i "Bemærkninger"

OBS! I feltet "Bemærkning" noteres hvem fakturaen skal sendes til, hvis du ikke selv skal betale.
Husk at oplyse EAN nummer.

Allergener eller andre behov for hensyn i forhold til mad og drikke bedes oplyst ved tilmelding.

Yderligere information: Hold øje med foreningens hjemmeside og Facebook-side.

Kontakt: Bodil Aase Frandsen Schmidt, Esbjerg Gymnasium, baf@egonline.dk

OBS! Vi er selvfølgeligt opmærksomme på den aktuelle situation omkring Covid-19 og holder øje med myndighedernes retningslinjer og vejledninger og årsmødet afholdes så alle krav om afstand osv. overholdes.