Sidste frist for tilmelding er overskredet så der er desværre lukket for online tilmelding.

Tilmelding til 'Flotillesejlads v. Johannes Dalbjerg, Herning'

Sted: Panoramasalen på lystbådehavnen - Stævnen 53, 7100 Vejle

Starter: 19-11-2021 kl. 19:00
Slutter: 19-11-2021 kl. 21:30
Tilmeldingsfrist: passeret

Deltagelse i én af FTLFs flotiller kan være løsningen til at komme lidt længere væk, og finde mindre fyldte havne og ankerpladser samt spændende oplevelser, samtidig med at man er ”én af flere”.

I flotillen mødes man på nogle forud aftalte steder på aftalte datoer, og hygger sig sammen. Ind imellem disse havne sejler man selv, og bestemmer selv dagsetapen, ankerpladsen eller nattehavnen. Eller man aftaler at følges med én eller flere af de andre både, hvis man ønsker selskab.

Deltagelse i en FTLF flotille er IKKE det samme koncept som en ”Charter flotille i Grækenland” – så en del af aftenen vil være information om; hvad deltagelse i en FTLF flotille egentlig er.

Desuden kommer vi med Johannes ud på en - måske flere - af de senere års flotiller i ord og billeder.